dilluns, 19 de març del 2012

Llicències



ReconeixementEl material pot ser distribuït, exhibit, copiat, fer versions per altres persones que no son les autores originals d’aquest material. Amb la condició de que l’artista sigui mencionat als crèdits.

Reconeixement-Sense obra derivada : El material pot ser distribuït, exhibit, copiat per altres persones que no son les autores originals d’aquest material. Amb la condició de que l’artista sigui mencionat als crèdits. No se’n poden fer obres derivades.

Reconeixement-sense obra derivada- No comercial: Reconeixement (Attribution): El material pot ser distribuït, exhibit, copiat per altres persones que no son les autores originals d’aquest material. Amb la condició de que l’artista sigui mencionat als crèdits. No se’n poden fer derivats ni es pot obtenir cap benefici comercial.

Reconeixement- No comercial: Reconeixement (Attribution):El material pot ser distribuït, exhibit, copiat, fer versions per altres persones que no son les autores originals d’aquest material. Amb la condició de que l’artista sigui mencionat als crèdits. Del material no se’n poden obtenir beneficis comercials.

Reconeixement- No comercial- Compartir igual: Reconeixement (Attribution): El material pot ser distribuït, exhibit, copiat per altres persones que no son les autores originals d’aquest material. Amb la condició de que l’artista sigui mencionat als crèdits. Les obres derivades que es facin han d’estar sota els mateixos termes de llicència que el treball original. No es pot obtenir benefici comercial.

Reconeixement-Compartir igual: Reconeixement (Attribution)  El material pot ser distribuït, exhibit, copiat, fer versions per altres persones que no son les autores originals d’aquest material. Amb la condició de que l’artista sigui mencionat als crèdits. Les obres derivades, es a dir, les versions han de tenir la mateixa llicència que el treball original.

dimarts, 13 de març del 2012

Símbols per formar les 6 llicències

Reconeixement (Attribution) El material pot ser distribuït, exhibit, copiat, fer versions per altres persones que no son les autores originals d’aquest material. Amb la condició de que l’artista sigui mencionat als crèdits.
Sense obra derivada (No Derivate Works)  El material que s’ha creat pot ser exhibit, copiat, distribuït... però no es pot fer servir per crear un treball derivat del que ja existeix.

No comercial(Non commercial)Com diu el seu nom el material no pot ser utilitzar comercialment, però si que pot ser distribuït, copiat..

Compartir igual(Share alike) Es necessari que l’autor de la obra, es a dir l’artista que ha creat aquell material doni una llicència per poder que la obra sigui modificada, distribuïda.

dijous, 1 de març del 2012

Nou sistema operatiu

Aquest video es graciós, ja que te rao aquell home que quan estem acostumats a alguna cosa les altres ens semblen molt dificils, tot hi que siguin les coses mes senzilles del món. I un amic li ha d'ajudar a fer anar els llibres. Ja que no sap com obrir el llibre, passar les pàgines... Ja que ell estava acostumat al pergamí.